Maak kennis met ons team

Marloes Rijbroek
Persoonlijke contact vinden wij in onze praktijk heel belangrijk. Ik zeg altijd: een cliënt is meer dan een mond vol tanden. Cliënten voelen zich snel op hun gemak in onze praktijk. Daardoor kunnen we ze ook motiveren en goede resultaten behalen bij het verbeteren van de mondgezondheid.”

Speciale aandacht voor: angstige cliënten.
 Gediplomeerd mondhygiëniste.
 In 2000 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool Groningen voor de opleiding HBO Mondhygiëne. Werkzaam als mondhygiëniste sinds 2000. Lid NVM.

Marjan Westers-Kroep
“Wat onze praktijk kenmerkt is onze persoonlijke en professionele benadering. We kijken heel goed wat er past bij de cliënt. Een gezonde mond bereiken is het doel. Daarvoor werken we als team ontzettend goed samen.”

 Speciale aandacht voor: angstige cliënten en mensen met een beperking.
 Eigenaar praktijk Kroep sinds 2001. In 1998 afgestudeerd aan de ACTA Amsterdam, opleiding HBO Mondhygiëne.
 Werkzaam als mondhygiëniste sinds 1998.
 Commissielid Hoytema.

Lees ook het interview met Marjan: Een stralende lach is het visitekaartje van je gezicht

Susan Meijer

Vol enthousiasme, vrolijkheid en toewijding besteed ik aandacht aan uw gebit! Een gezonde mond en mooi gebit geven zelfvertrouwen. Wat mij blij maakt is de sfeer binnen de praktijk, iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk.

• Speciale aandacht: angstige cliënten.
 Gediplomeerd mondhygiëniste.
 Afgestudeerd in 2008 aan de Hanze Hogeschool in Groningen voor de HBO opleiding Mondzorgkunde.
 Werkzaam als mondhygiëniste sinds 2008.

Eline van der Weide

“Ik ben trots op mijn collega’s en de collegialiteit binnen de praktijk. Hierdoor ga ik elke dag met veel plezier naar onze praktijk. Die fijne sfeer merken onze cliënten ook. Ik krijg er geregeld een compliment over. Mooi hè?”

 Speciale aandacht voor: angstige cliënten.

 Gediplomeerd mondhygiëniste. In 2007 afgestudeerd aan de HAN Hogeschool Nijmegen voor de opleiding HBO Mondzorgkunde.

 Werkzaam als mondhygiëniste sinds 2007.

Nadia Versluis

Mijn doel is om samen met de cliënt te werken aan een gezondere mond. Tijdens de behandeling wil ik een prettige sfeer creëren, zodat de cliënt daarna met een brede lach de praktijk kan verlaten. Wanneer dat lukt, ben ik tevreden!

• Gediplomeerd mondhygiëniste.

• In 2021 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool Groningen, voor de opleiding HBO Mondzorgkunde.

• Werkzaam als mondhygiëniste sinds 2021.

Jolande Boehm
“Waar ik blij van word? De harmonie binnen ons team, de blije cliënt en en het feit dat we iets betekenen voor de cliënt. Zowel voor hun gezondheid als hun uiterlijk. Daarvoor kom ik elke week graag weer uit ’t Sauerland naar Enschede rijden.”

 Officemanager Mondhygiënepraktijk Kroep sinds juni 2013.

Loes Kroep-Dijkers

 

“We hebben zo’n fijn team en goede sfeer in de praktijk. Je voelt het zodra je binnenstapt. Daar draag ik graag aan bij met mijn vrolijke en positieve karakter.”

Frontoffice medewerker Mondhygiënepraktijk Kroep sinds 2014.
 Speciale aandacht voor: kinderen.
 Werkzaam als preventieassistente sinds 2020. In 2014 diploma preventieassistente behaald.